Logo

Grøn papayasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille grøn papaya a ca. 400 g
2 gulerødder
2 hakkede faste tomater
50 g hakkede ordnødder
Hovedsalatblade eller spinatblade julesalat kål
2 spsk grofthakkede tørrede rejer

Dressing:
3 fed hakket hvidløg
¾ dl citronsaft
2 spsk fishsauce
1 spsk brun farin
1 hakket udkernet rød eller grøn chili

Skræl papayaen og fjern kernerne.
Riv papaya og gulerødder på foodprocessorens råkostjern, så bliver strimlerne lange og tynde.
Kom dem i en skål sammen med den hakkede tomat.
Dressing:
Bland hvidløg, citronsaft, fiskesauce, brun farin og chili sammen.
Hæld dressingen over papaya-blandingen sammen med halvdelen af jordnødderne og bland grundigt.
Anret salatbladene på et serveringsfad.
Øs papaya-blandingen over salatbladene og drys de resterende jordnødder samt de tørrede rejer over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her