(4 personer)
8 blade grønkål,
1 mellem persillerod i ¼ eller 1/2måner 
1 dl ternet fennikel 
1 porre skiveskåret 
2 mellem gulerødder groft revet
1 dl majs (frosne) 
½ dl solsikke-/pinjekerner, tørristede
2 dl ternet seitan 
Grønkålstilkene skæres i skiver, blancheres sammen med persillerod, fennikel og porre i ca. 3 - 5 min. 
Grønkålen strimles fint eller hakkes groft, blandes sammen med groftrevne gulerødder og den optøede majs, den ternede seitan, de ristede solsikke-/pinjekerner og de blancherede grønsager. 
Dressingen rystes sammen og hældes over salaten, som blandes så man ser farverne. Det kan trække mens kornet laves.
Dressing:
2 spsk udos choice (solsikkeolie) 
2 spsk umesu 
½ spsk shoyo (eller 2 spsk seitanvand)
Tilbehørsforslag: 
2,5 dl boghvede 
5 dl vand fra blancheringen
2 nip salt 
Boghveden vaskes og ristes på en pande. 
Hældes i grøntsagsvandet med et par nip salt i og koges 25-30 min.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.