4 hoveder julesalat 
5 dl sødmælk 
60 g smør 
40 g hvedemel 
100 g reven svendbo 
Muskatnød 
8 skiver kogt skinke ikke for store 
Salt og peber 
Smør 
evt. rasp eller reven grana/parmesan til at komme på toppen 
Blanchér julesalaten i vand med lidt salt. 
Del den i to og skær stokken ud. 
Vikl en skive skinke om hver halve hoved julesalat og placer så hovederne i et smurt ovnfast fad. 
Smelt smørret i en gryde. 
Drys melet i og bag den igennem et par minutter. 
Tilsæt mælken lidt efter lidt og kog så denne opbagte sauce godt igennem til den er jævn og har konsistens som yoghurt. 
Smag til med salt, peber og muskatnød. 
Tag saucen af varmen, rør osten i og fordel så saucen over salathovederne. Kom evt. Parmesan/grana eller rasp på toppen.
Gratiner ca. 20 minutter ved 220°C. 
Giv evt. lidt grill.