
Trækul:      Direkte 
Gas:           Direkte/middel varme 
Forberedelse: 15 minutter. Stegetid: 5-6 minutter 
 
24 asparges 
olie til pensling 
3 spsk olivenolie 
2 spsk balsamicoeddike 
salt og friskkværnet sort peber 
175 grucolasalat 
en stor håndfuld friske basilikumblade 
75 g Parmesan 
 
A. Bræk den nederste grove ende af aspargesene. 
Pensl aspargesene med olie, læg dem på stegeristen og grill dem direkte over middel varme i 5-6 min., til de har fået mærker af grillen. 
Vend aspargesene en gang under stegningen. 
Lad dem køle af og skær dem derefter i stykker. 
 
B. Pisk olivenolie, balsamicoeddike, salt og peber sammen. 
Vend salaten, basilikumbladene og aspargesene i dressingen. 
 
C. Lige før serveringen stænkes salaten med dressing og pyntes med Parmesanspåner.