Beregnet til 4 personer.
2 gule beder
3 stilke sølvbeder
100 g kikærter
½ tsk stødt spidskommen 
½ tsk stødt kardemomme
½ tsk stødt kanel
2 spsk extra jomfru olivenolie 
Saft af ½ citron
Salt, hvid peber
 
Dressing:
2 dl græsk yoghurt
1 spsk honning
4 stilke mynte
 
Sæt kikærterne i blød natten over.
Skift vandet og kog ærterne i ca. 45 minutter. 
Tilsæt salt de sidste 10 minutter. 
Lad ærterne afkøle.
 
Kog de gule beder i letsaltet vand i 30-45 minutter afhængig af størrelsen. 
Læg dem i iskoldt vand og flå dem. Skær bederne i tynde både.
 
Rist kikærterne i den varme olie på en pande.
Tilsæt krydderier og smag til med salt, peber og citronsaft.
 
Snit sølvbedestilke og -blade fint og bland med kikærter og gule beder.
 
Dressing: Rør yoghurt, honning og finthakket mynte. 
Server salaten med yoghurtdressing "on the side".