800 g  hellefiskloins
 Salt
 hvid peber
3 avocadoer
1 dl  appelsinsaft
300 g   helbladet, frisk spinat
2 appelsiner, pillet og skåret i fileter
6 skiver bacon 
 
Dressing: 
2 dl  olie
1 dl  appelsinsaft
2 tsk  sukker
1 spsk  hvidvinseddike
½ tsk  reven citronskal
1-2 stænk tabasco sauce
½ tsk  gul sennepspulver
 salt
Hellefisken optøs, krydres med salt og hvid peber og dampes i vand eller hvidvin. Fisken afkøles og deles i mindre stykker. Avocadoerne deles, stenene fjernes, og kødet tages forsigtigt ud af skallerne (skallerne gemmes til serveringen). Kødet skæres i terninger og dryppes med appelsinsaften. Avocadotern, fiskekød, den groftskårne spinat og appelsinfileterne blandes forsigtigt og fyldes i avocadoskallerne.
Dressing:
Ingredienserne til dressingen piskes sammen og stilles koldt. Avocadoskallerne pyntes med dressing, sprødstegte baconskiver og frisk dild.