500 g små aspargeskartofler 
1 tsk salt 
500 g squash 
2 fed hvidløg 
1 bundt timian 
Friskmalet sort peber 
5 spsk olivenolie 
1 ½ dl hønsebouillon 
5 spsk hvidvinseddike 
250 g tomater 
150 g mozzarellaost 
1 bundt basilikum
Kartoflerne koges 20 minutter med salt. 
Courgetter skæres i 1 cm tern. 
Hvidløg presses. 
Timian skylles, bladene nippes af stilkene og blandes med hvidløg, salt og peber samt courgettetern. 
Blandingen steges 5 minutter i olie og kommes i en skål.  
Kartofler pilles og skæres i kvarte og lægges i skålen. 
Bouillon og eddike blandes på panden og hældes over salaten som blandes forsigtigt og trækker 1 time. 
Tomater deles i 8 og krydres med salt og peber. 
Osten skæres i tern. Basilikumblade skæres i strimler. 
Tomat og ost blandes forsigtigt i salaten og der drysses med basilikum.