Logo

Marineret asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bundt frisk asparges
1 kop Gylden gudinde dressing
1 salathoved i strimler

Gylden gudinde dressing
½ kop koldpresset hørfrø olie ( fås i nogle helsekost forretninger ellers brug en anden koldpresset olie)
¼ kop frisk presset citron saft
¼ kop vand
1-2 dadler (bløde slags fungerer bedst ellers læg dem i blød i et par timer)
½ kop frisk koriander
2 spsk Nama Shoyu ( en rå soya sauce)
1 tsk havsalt
1-2 fed hvidløg

Kom asparges i en beholder, og hæld dressingen over.
Vær sikker på at dressingen dækker helt, så alle asparges stilkene bliver marinerede.
Marinér ved stue temperatur i 3 timer eller i køleskab i 6 timer eller natten over.
Fisk apargesen op og kom dem oven på en bund af salat.
Hæld dressingen over salaten.
Mængden af dressing afhænger af smag og behag.

Gylden gudinde dressing:
Blend! Holder sig i 2-3 dage i køleskab.

Variationer af dressingen:
Brug en anden frisk urt istedet for koriander
Udelad hvidløg
Tilsæt friskkværnet peber

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her