1 pk frossen kyllingebryst (500 g) 
½ l vand 
1 løg 
1 stilk bladselleri 
2 stilke persille 
½ tsk salt 
 
Marinade: 
1 spsk olivenolie 
1 spsk majs-eller solsikkeolie 
1 spsk citronsaft 
1 fed presset hvidløg (gerne 2) 
¼ salt 
peber (efter smag) 
1 laurblad 
2 spsk pinje kerner 
2 spsk rosiner 
 
radicchiosalat (ikke nødvendigt) 
iceberg 
4 tomater
flûtes
 
Kyllingebrystet optøes og koges i 10 min. i vand tilsat løg, bladselleri , persille og salt.
kyllingebrystet af køles og skindet pilles af.
Skær kødet i tynde strimler og læg det i et halvdybt fad.
Marinaden piskes sammen og hældes over i fadet.
Kyllingebrystet marineres i 10-12 timer i køleskabet.
Derefter steges det på panden 5 min på hver side.
Kyllingebrystet blandes sammen med salaten og tomater.
Hæld halvdelen af marinaden over salaten lige før servering med flûtes.