Logo

Marineret kyllingesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk frossen kyllingebryst (500 g)
½ l vand
1 løg
1 stilk bladselleri
2 stilke persille
½ tsk salt
 
Marinade:
1 spsk olivenolie
1 spsk majs-eller solsikkeolie
1 spsk citronsaft
1 fed presset hvidløg (gerne 2)
¼ salt
peber (efter smag)
1 laurblad
2 spsk pinje kerner
2 spsk rosiner
 
radicchiosalat (ikke nødvendigt)
iceberg
4 tomater
flûtes
 
Kyllingebrystet optøes og koges i 10 min. i vand tilsat løg, bladselleri , persille og salt.
kyllingebrystet af køles og skindet pilles af.
Skær kødet i tynde strimler og læg det i et halvdybt fad.
Marinaden piskes sammen og hældes over i fadet.
Kyllingebrystet marineres i 10-12 timer i køleskabet.
Derefter steges det på panden 5 min på hver side.
Kyllingebrystet blandes sammen med salaten og tomater.
Hæld halvdelen af marinaden over salaten lige før servering med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her