Logo

Melonsalat med feta og pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Melonsalat med feta og pinjekerner

 

Nyd de friske og frugtige meloner i sommermaden. De er pragtfulde både i salater og som tilbehør til fisk og lyst kød.

4 personer. Arbejdstid: 25 mm.

 

#

600 g renset vandmelon

1 bundt rucolasalat eller feldsalat

1 rødløg og/eller 2-3 forårsløg

75-100 g fetaost

3 spsk pinjekerner

frisk mynte eller basilikum

 

Dressing:

1½ spsk lime- eller citronsaft

3 spsk olie

salt og peber

*

 

Befri melonen for frø og skræl, og skær den i passende stykker.

Anret dem på et fad med skyllet og slynget salat, og dryp dressingen over.

Drys med fintsnittet rødløg og/eller forårsløg og fetaost i mindre stykker.

 

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande, og drys dem over salaten sammen med lidt friskhakket mynte eller basilikumblade.

 

• Tips: Brug evt. flere slags melon eller udvid med skivede friske jordbær. Sorte oliven er også gode her.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• NetmelonMelon stammer oprindeligt fra Indien og har derfra spredt sig til Afrika og Mellemøsten....
• Melon med skinkeSaftig og sød honningmelon med lækker skinke er en forfriskende let forret - eller småret...
• NetmelonMelon stammer oprindeligt fra Indien og har derfra spredt sig til Afrika og Mellemøsten....
• Søde butterdejsskaller med nougatfløde og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os