200 g oksefilet 
1 ½ dl oystersauce 
2 skalotteløg 
1 frisk rød chili 
1 limefrugt 
1 spsk brun farin 
1 tsk friskrevet ingefær 
80 g usaltede jordnødder 
2 ½ spsk ekstra jomfruolivenolie 
1 bdt forårsløg 
3 tomater 
1 stort bdt koriander
Marinèr oksefileten i oystersauce i 2-3 timer i køleskabet. 
Kødet brunes hurtigt på en varm pande. 
Lad kødet hvile i mindst 10 minutter, før det skæres i meget tynde skiver. Skalotteløget pilles og hakkes, chilien befries for kerner og skæres i tynde strimler, dressing røres af saft og revet skal af limefrugt, farin, ingefær og ekstra jomfruolivenolie. 
De ristede jordnødder, kødet i tynde skiver og skalotteløgene vendes rundt i dressingen sammen med koriander, de fintstrimlede forårsløg og tomater uden kerner. 
Herefter smages til med salt og peber.