2 faste modne pærer 
5 stænger bladselleri i tynde skiver ca. 250 g 
1 tsk dijonsennep 
½ tsk frisk revet ingefær 
100 g cheddar ost i tern 
¼ tsk groft salt 
Friskkværnet peber 
100 g blå- og hvidskimmelost i tern 
 
Dressing: 
2 spsk citronsaft 
3 spsk olivenolie 
½ dl vand 
 
Pynt: 
Brøndkarse og bladselleriblade 
 
Tilbehør: 
Groft brød. 
Skræl pærerne og fjern kernehusene. 
Skær pærerne i tynde både. 
Fordel bladsellerien på 4 tallerkner. 
Anret herpå pærerne og de 2 slags ost. 
Pynt salaten med brøndkarse og badselleriblade.
Dressing: 
Pisk citrussaft sammen med sennep, frisk ingefær, salt og peber. 
Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vandet i til sidst. 
Dryp lidt af dressingen over salaten. 
Server resten i en skål ved siden af. 
Server fx ostesalaten som forret.