
 
Nyd den lækre
pastasalat med masser af fyld til frokost eller som tilbehør. 
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 12 min. 
 
#
1 dåse kidney beans 
100 g kort pasta 
250 g broccoli 
75 soltørrede
tomater i olie 
2 forårsløg eller ½
rødløg 
10 sorte oliven 
 
Dressing: 
2 spsk rødvinseddike
eller balsamico 
1 tsk tomatpuré 
2 spsk olie 
½ tsk tørret
basilikum
½ tsk tørret oregano
salt og peber 
*
 
Hæld bønnerne i en
sigte, og skyl dem med koldt vand. 
 
Kog pastaen efter
pakkens anvisning. 
Hæld pastaen i en
sigte, og skyl den med koldt vand. 
Del broccolien i små
buketter, og blancher dem i kogende, letsaltet vand. 
Læg dem i iskoldt
vand, og lad dem dryppe af i en sigte. 
Læg de soltørrede
tomater til afdrypning på et stykke køkkenrulle, og snit dem i strimler. 
Pisk dressingen
sammen, og vend bønner, pasta, broccoli og soltørrede tomater i. 
Smag til med salt og
peber, og anret i en skål. 
Drys med fintsnittet
forårsløg eller rødløg samt oliven. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin