
 
Denne nemme salat er
tilberedt med færdigkøbte grillede peberfrugter. Du kan dog sagtens lave dine
egne grillede peberfrugter se vores tips. 
Arbejdstid: 10 min.
Stegetid: 5 min. 4 personer 
 
#
30 g pinjekerner 
3 spsk hvid
balsamico 
3 spsk olie 
1 glas grillede
peberfrugter 
1 bundt rucolasalat 
evt. oliven 
salt og peber 
*
 
1. Rist
pinjekernerne gyldne på en tør pande. 
 
2. Pisk en dressing
sammen af balsamico, olie, salt og peber. 
 
3. Afdryp
peberfrugterne, skær dem i strimler og vend dem i dressingen. 
Anret på et fad med
skyllet rucolasalat. 
Drys med pinjekerner
og evt. oliven. 
 
TIPS: Du kan selv
lave grillstegte peberfrugter: Halvér 2-3 røde peberfrugter og rens dem. Steg
dem på en varm grill eller under grillen i ovnen, til skindet bliver helt sort.
Lad dem køle af i en frysepose eller papirpose 10 min. Træk det sorte skind af
peberfrugterne, og de er klar til brug. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin