Logo

Pirrende lun salat med svinenyrer, broccoli og ansjos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 1 hjertesalat
1 håndfuld spæd spinat
1 hoved broccoli
12 ansjosfileter
1 skalotteløg
1 dl hvidvin
1 dl cremefraiche 38%
½ spsk knust madagascarpeber
2 spsk hakket purløg
8 svinenyrer
Olie, salt, peber
 
Pluk salaten og skyl den sammen med spinatbladene.
Skær broccolien i 16 små buketter, kog dem ¾ møre i letsaltet vand og køl omgående af i isvand.
 
Pil skalotteløget og hak det fint. Hak purløget.
Kør ansjoser, hvidvin og cremefraiche på blender til en homogen masse.
 
Steg svinenyrerne godt af i olie et par minutter på hver side og læg dem i en sigte. Krydr med peber.
Kom cremefraiche masse, knust madagascarpeber og hakket skalotteløg på panden og reducer til det halve.
Vend salat og broccoli heri og arranger salaten midt i en stor dyb tallerken.
Fordel svinenyrerne rundt om og drys purløg over.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her