Logo

Portobellosvampe med gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Portobellosvampe med gedeost

4 portobellosvampe

4 spsk sennep

8 spsk rapsolie

4 spsk hakkede krydderurter - fx timian og bredbladet persille

salt og peber

200 g gedeost

4 skiver parmaskinke

Blandet salat

 

Portobellosvampene renses, stokken tages af og lamellerne vendes opad.

En marinade blandes af sennep, rapsolie, hakkede krydderurter, salt og peber og fordeles i svampene.

Gedeosten kommes på og det hele dækkes med parmaskinke.

Bagsvampene i ovn ca. 10 minutter ved 180°C.

Anret svampene med salat og servér med flutes.

 

Tips: Erstat gedeosten med flødeost!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her