Logo

Rosenkål-æble salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gr rosenkål
2-3 æbler
2 -3 tsk citronsaft
½ liter piskefløde
2 tsk sennep
2 spsk sukker
 
500 g rosenkål klargøres og snittes fint.
2-3 æbler skrælles og rives.
Der dryppes 2-3 tsk citronsaft over den revne æble.
½ liter piskefløde piskes til flødeskum sammen med 2 tsk sennep og 2
spsk sukker.
Snittet rosenkål, revet æble og flødeskummet blandes sammen.

 
Tips: Smager fint til julemaden. Kan sagtens erstattte Waldorf-salaten !!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her