Logo

Rosenkålssalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g finthakket/snittet rå rosenkål
1-2 bananer i små tern
ca 2 mandariner/clementiner el. alm appelsin skæres i små skiver
 
Marinade: (olie-eddikedressing)
2 spsk olie
2 spsk vand
1 spsk eddike (balsamico kan også bruges)
1 spsk citronsaft
1 spsk sukker (rørsukker eller flydende blomsterhonnig)
evt. en anelse salt og peber
 
Det hele kommes i meljævner og rystes godt og smages til.
Kan varieres med krydderier, alt efter hvilken salat den skal bruges til.
Kan bruges til feks. lammesteg eller flæskesteg eller kylling/andesteg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her