
Blandet salat: 
100 g renset rucolasalat 
1,5 liter fintstrimlet salat, (ca. 250 g) fx romaine eller kinakål.
5 gulerødder i halve skiver (ca. 200 g) 
1 gul peberfrugt i små strimler (ca. 125 g) 
Dressing: 
1 spsk hvidvinseddike 
1 spsk vand 
1 spsk vindruekerneolie 
½ tsk sukker 
1 dijonsennep 
lidt fint salt og friskkværnet peber 
Rugbrødssandwich: 
8 skiver groft rugbrød (ca. 440 g) 
4 tsk dijonsennep 
1 skalotteløg i ringe (ca. 35 g) 
8 skiver kogt, røget skinke (ca. 100 g) 
8 skiver mellemlagret ost 6% (10+) (ca. 100 g) 
 
Blandet salat: Riv rucolasalaten i mindre stykker og bland den sammen med resten af ingredienserne til salaten.
 
Dressing: Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til.
 
Rugbrødssandwich: Smør de 8 skiver rugbrød med sennep. 
Læg dem sammen, 2 og 2, om løg, skinke og ost. 
Rist rugbrødssandwichene i en sandwichtoaster i ca. 2½ min. eller til rugbrødet er sprødt.
Ved serveringen: 
Vend dressingen i den blandede salat og anret den i et stort, fladt fad. 
Del rugbrødssandwichene diagonalt to gange, så der bliver 16 små trekanter og stik dem ned i salaten. Server straks.
Fryseegnet: Nej.