
Peberrodsdressing: 
3,5 dl syrnet naturel 1,5%, fx A38® letmælk 
3 spsk fintrevet frisk peberrod 
¾ tsk sukker 
½ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
1 liter romainesalat revet i grove stykker (ca. 175 g) 
500 g kolde, pillede kartofler i skiver 
300 g kolde, dampede haricots verts i halve 
6 marinerede sildefileter i 2-3 cm strimler (ca. 300 g) 
6 forårsløg i tynde ringe (ca. 150 g) 
3 hårdkogte æg i kvarte 
1 lille bakke karse 
Pynt: 1 spsk revet peberrod 
Tilbehør: 240 g groft rugbrød 
 
Peberrodsdressing: Vend A38, peberrod, sukker, salt og peber sammen i en skål. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.
Fordel romainesalat, kartofler, bønner, sild og løg på portionstallerkener. 
Læg herpå de kvarte æg og karse i buketter. 
Kom lidt dressing på salaten og pynt med peberrod. 
Server resten af dressingen i en skål ved siden af.
 
Tips: I stedet for marinerede sild kan man bruge kryddersild. Salaten egner sig også godt som en del af en frokost. Så er der til 6-8 personer.
 
 Fryseegnet: Nej.