
 
Pak kyllingebryster
ind i skinkeskiver før stegning - det giver både smag og holder kyllingekødet
saftigt. Server et helt kyllingebryst til hver, når det er som et hovedmåltid.
Som forret eller til frokost vil opskriften række til 4-6 personer. 
Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: ca. 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
# Ingredienser til :
2 kyllingebryster 
4-6 skiver
lufttørret skinke (fx serrano- eller parmaskinke) 
1 bakke små blandede
salater (ca. 100 g) 
300 g røde og gule
cherrytomater 
2-3 forårsløg, evt.
røde 
en håndfuld frisk
basilikum 
 
Brødcroutoner: 
2-3 skiver
daggammelt hvedebrød 
1 spsk smør eller
olie 
 
Dressing: 
2 spsk olie 
2 spsk citronsaft 
2 tsk hvidvinseddike
1 tsk groft salt 
friskkværnet peber 
*
Sådan laves Salat
med kyllingebryst:
Pak
kyllingebrysterne ind i skinke. 
Steg dem på en
sliplet-pande med olie ved middelvarme 8-10 min. på hver side, til kødet er
gennemstegt. 
Skær brødet i
terninger, og steg dem sprøde på alle sider i smør eller olie på en varm pande.
 
Skyl og slyng
salaten. 
Vask tomaterne og
skær dem i halve. 
Rens forårsløgene og
snit dem fint. 
 
Pisk dressingen
sammen. 
Bland salatbladene
med tomater, forårsløg, basilikum og dressing. 
 
Anret salaten på to
store tallerkener. 
Læg de stegte
kyllingebryster på salaterne - skær dem evt. i skiver først. 
Drys med
brødcroutoner. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
 
----------- ooo OÔO ooo -----------