
 
Nyd en hurtig frokostsalat lavet med en rest kogte kartofler
og grønsager. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min.
 
#
300 g kogte nye kartofler 
100 g kogte grønne bønner 
1 bundt rucolasalat 
2 forårsløg eller 1 bundt purløg 
200 g røget forel eller ørred 
 
Dressing: 
2 tsk dijonsennep 
2 spsk citronsaft 
2 tsk sirup eller sukker 
3-4 spsk vand 
salt og peber 
*
 
Skær kartoflerne i skiver eller både, og skær bønnerne i
snitter på skrå. 
Rens og slyng salaten, og snit forårsløg eller purløg fint. 
Pisk sennep sammen med citronsaft, sirup og vand, og smag
til med salt og peber. 
Vend kartofler og grønsager sammen med dressingen, og anret
på to tallerkner med fisken plukket i mindre stykker. 
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin