Logo

Salatbaren

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salatbaren

 

Salatbaren er åben! Hvis man er et stort selskab, er det spændende at stille flere slags salater frem sammen med forskellige saucer.

På billedet herover ser du 3 forskellige forslag:


1. Grøn salat med selleriskiver, radiser og tomater.


2. Champignon med ærter, krydret med hvidløg.


3. Grøn salat med grøn og rød peber, radiser, fyldte oliven og forårsløg. (bagerst)

 

Olie-eddikemarinade

1½ dl olie

½ dl hvid- eller rødvinseddike

salt og peber fra kværn

 

Ryst ingredienserne sammen og smag marinaden til - evt. også med hvidløg og/eller lys, usødet sennep. Marinaden kan også tilsættes krydderurter.

 

Citronmarinade

Citronmarinader tilberedes på samme måde som olie-eddikemarinaden, men med friskpresset citronsaft i stedet for eddike. Citronmarinaden har en finere smag end eddikemarinaden og passer til sarte krydderier og krydderurter.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejesalat på ny faconRejesalat på ny facon, bland selv for 4 personer. forberedelses: 10 min
• Græsk salat med grøn peberfrugtEr du fuld af minder om sol, varme og en taverna ved det glitrende hav med et godt glas...
• KrølsalatI sæson April til November
• Syltede gyldne tropiske frugter i lag med kokoscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os