
 
Begynd måltidet med en smuk og frisk salat med sæsonens
første jordbær. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.
#
100 g frisk spinat 
100 g blandet salat 
200 g jordbær 
1 lille rødløg 
25 g mandelflager eller -splitter 
 
Dressing: 
1 appelsin [øko] 
1 tsk dijonsennep 
1 spsk honning 
1 spsk balsamico 
1 spsk olie 
salt og peber 
*
Skyl spinat- og salatblade grundigt, og slyng dem tørre. 
Pluk dem evt. i mindre stykker. 
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i kvarter eller skiver.
Pil rødløget. halver det, og snit det meget fint. 
Bland det hele i en smuk skål. 
 
Pisk 1 tsk fintrevet appelsinskal sammen med 1-2 spsk
appelsinsaft og de øvrige ingredienser. 
Smag til med salt og peber, og vend dressingen i salaten. 
Rist mandelflager eller -splitter hurtigt på en tør pande,
drys dem over salaten, og server straks. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin