500 g  søde kartofler skrællede og skåret i 2 cm. bidder 
2 spsk  olivenolie 
1 dl  hakket mango chutney 
1 spsk  balsamico eddike 
salatblade 
500 g  kalkunbryst skåret i 2 cm. bidder 
1 tsk  salt 
½ dl  hakket persille 
¼ tsk  friskkværnet sort peber 
 
Bring de søde kartofler o kog med så meget vand, at de er dækket, i en 
gryde over kraftig varme.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 10 minutter, eller til 
kartoffelstykkerne er møre.
Hæld vandet fra. 
Opvarm imens olien i en pande over middel til kraftig varme, og steg 
kalkunstykkerne med ½ tsk  salt i ca. 5 minutter, til de er brune, under 
hyppig omrøring.
Tilsæt de søde kartofler. chutney, persille, balsamico, peber og resterende ½ tsk  salt.
Svits de hele i 1-2 minutter under hyppig omrøring, så smagsstofferne 
blandes.
Server salaten varm på et lag salatblade.