Logo

Vinterens bedste råkost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 middelstore gulerødder
1 æble (fx. belle de boskop)
¾ dl finthakket hvidkål
saft af en appelsin

Gulerødderne rives forholdsvis fint, æblet rives lidt grovere.
Hvidkålen hakkes fint.
Bland det hele sammen og hæld straks appelsinsaften over.

Tips: Denne råkost salat kan tilsættes rosiner og drysses med hakkede nødder. En mindre del af gulerødderne kan erstattes af andre rødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her