Logo

Cannelloni med kødfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cannelloni med kødfyld

 

Cannelloni er store pastarør, der her er fyldt med kødsauce. Du kan købe færdige pastarør eller selv folde dem af forkogte eller friske lasagneplader.

Arbejdstid: 40 min. Koge/stegetid: 30 min. Ovntid: 25 min. 4 personer

 

#

2 løg

4 fed hvidløg

2 stilke bladselleri

1 gulerod

400 g store pastarør (cannelloni)

150 g mozzarellaost

50 g parmesanost

olie

 

Kødsauce:

3 tynde skiver bacon

2-3 spsk olie

250 g hakket oksekød

1 dåse flåede tomater

1 tsk knust oregano

salt og peber

 

Tomatsauce:

2-3 spsk olie

1 dåse flåede tomater

2 dl lys bouillon

2-3 spsk konc. tomatpuré

1 tsk oregano

salt og peber

*

 

1. Pil løg og hvidløg og hak dem fint - del dem i 2 portioner.

Rens bladselleristilkene og snit eller hak dem fint.

Skræl guleroden og riv den groft.

 

2. Kødsauce: Skær baconskiverne i små stykker og svits dem i en varm gryde med olie.

Tilsæt kødet og brun det under omrøring.

Tilsæt den ene portion løg/hvidløg, bladselleri og gulerod og steg under omrøring et par min.

Tilsæt de flåede tomater, oregano, salt og peber.

Lad kødsaucen simre i 20 min.

Rør af og til, så den ikke brænder på.

 

3. Tomatsauce: Svits den anden portion løg/hvidløg bløde og blanke i en gryde med olie.

Rør tomatpuré og flåede tomater i og lad det koge op.

Tilsæt bouillon og krydr med oregano, salt og peber.

Lad saucen simre i 15-20 min.

 

4. Fyld pastarørene med kødsaucen.

Læg lidt tomatsauce i bunden af et ovnfast fad og læg pastarørene herpå.

Dæk med resten af saucen.

Læg skiver af mozzarella over og drys med friskrevet parmesan.

Stænk med olie og sæt fadet i ovnen ved 200 °C i ca. 25 min.

 

TIPS: Læg friske lasagneplader i blød i koldt vand før de deles og rulles, så knækker de ikke så let.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her