Kog helst pastaen frisk til denne salat; den må gerne være
lun. Iskolde pastasalater er ikke en velsmagende oplevelse.
Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 10 min. 4 personer.
#
250-300 g kort pasta (fx skruer eller sommerfugle)
3 liter vand
30 g groft salt
1-2 spsk olie
150 g squash
3 forårsløg
2 fed hvidløg
1½ dl cremefraiche 18%
3-4 spsk grøn pesto
salt og peber
1 håndfuld frisk basilikum
*
1. SÆT en gryde over med 3 liter vand og giv det et opkog.
Tilsæt salt og kog igen.
Tilsæt pastaen og kog den al dente (med bid) tjek pakkens
anvisning.
2. TAG pastaen op med en hulske (så en smule vand hænger
ved) og vend den i en skål med olie.
2. VASK squashen og riv den groft.
Rens forårsløgene og snit dem fint.
Pil hvidløgsfeddene og knus dem.
Vend grønsagerne i pastaen.
3. RØR cremefraiche og pesto sammen og smag til.
Vend det i pastablandingen og pynt med basilikumblade.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin