Dåsemad behøver ikke
at være kedelig her har vi brugt en dåse artiskokhjerter til en skøn pastaret.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 12 min.
#
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
8 sorte oliven
200-250 g tørret
pasta
1 spsk olie
1 dåse
artiskokhjerter
2-3 tsk citronsaft
salt og peber
1 spsk kapers
persille
Tilbehør:
parmesanost brød
*
Pil skalotteløg og
hvidløg, og hak dem fint.
Udsten, og hak de
sorte oliven.
Kog pastaen efter
pakkens anvisning.
Sauter skalotteløg
og hvidløg bløde i en gryde med olie.
Skær
artiskokhjerterne i mindre stykker, og vend dem i gryden.
Tilsæt væsken fra
dåsen, og kog det igennem.
Smag til med citronsaft,
salt og peber, og tilsæt oliven og kapers.
Vend den afdryppede
pasta i gryden, og anret i to dybe tallerkener.
Drys med friskhakket
persille, og server med parmesanost og brød.
TIPS: Tilsæt evt.
lidt fløde eller flødeost for at få en mere cremet sauce.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin