Pastaen er vendt med
en cremet champignonsauce, og de grønne bønner koges med i pastagryden de
sidste 5 min. Du kan sagtens bruge samme metode til broccolibuketter, ærter
eller spinat.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min.
#
250 g markchampignon
eller østershatte
15 g smør
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk hvedemel
2 dl mælk
200-250 g tør pasta
250 g grønne bønner
(evt. frosne)
salt og peber
Tilbehør:
parmesanost
*
Rens svampene, og
skær dem i skiver.
Pil skalotteløg og
hvidløg, og hak dem fint.
Rist svampene i en
gryde med smør, og krydr med salt og peber.
Tilsæt skalotteløg
og hvidløg, og steg et par min.
Rør melet i, og spæd
med mælken. Kog saucen igennem i mindst 5 min.
Kog pastaen efter
pakkens anvisning, og tilsæt de rensede bønner de sidste 5 min. af kogetiden.
Hæld pasta og bønner
i et dørslag, og vend dem så i svampesaucen.
Smag til med salt og
peber, og server med revet parmesanost.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin