
 
Kalorielet og hurtig ret! Wok med andebryst er god og spicy
og fyldt med gode næringsstoffer. Server med nudler eller brune ris. 
Tilberedningstid: 30 minutter. Stegetid: 20 minutter. Ikke
fryseegnet. Til 1 person.
 
#
120 g andebryst 
4 tsk sojasauce 
50 g blandede svampe 
100 g broccoli 
25 g forårsløg 
1 fed hvidløg 
2 tsk østerssauce 
ingefær 
chili 
50 g tilberedte shirataki nudler 
salt og peber 
*
 
Fjern eventuelt skind og fedt på andebrystet, skær kødet i
strimler og steg det i lidt af sojasaucen.
Rens svampene og tilsæt dem, når kødet er brunet. 
Tag alt op, når det er mørt. 
Skyl broccoli og forårsløg og del eller skær i mindre
stykker. 
Pil og hak hvidløgsfeddet. 
Steg hurtigt broccoli, forårsløg og hvidløg og tilsæt
østerssauce, resten af sojasaucen, lidt friskhakket ingefær og chili. 
Varm hele retten igennem. 
Skyl nudlerne og vend dem i til allersidst. 
Krydr med salt og peber. 
 
Kalorier: 242 kcal. Protein 37 g (60%) Kulhydrat 19 g (28%)
Fedt 3 g (12%) Fibre 4g.