Logo

Blomkål i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkål i airfryer 

 
Ristning af blomkål i airfryeren gør den lækker sprød og det tager kun 15 minutter. Den er fantastisk som tilbehør eller brug den i en salat.
10 min forberedelse. 15 min kogetid. 6 portioner

 
# Ingredienser
1 hel blomkål, skåret i buketter
½ tsk stødt gurkemeje
½ tsk røget paprika
½ tsk stødt spidskommen
½ tsk stødt koriander
olie madlavningsspray
havsalt

 
* Tilberedning
Læg blomkålen i en stor skål.
Kom gurkemeje, paprika, spidskommen og koriander i en lille skål.
Brug en lille sigte til at sigte halvdelen af krydderiblandingen jævnt over blomkålen.
Ryst for at kombinere.
Sigt den resterende krydderiblanding over og vend.

 
Sprøjt blomkålen med olie og vend den til det dækker.
Læg blomkål i kurven på airfryeren og sprøjt igen med olie.
Kog ved 200 °C i 15 min, vend blomkålen halvvejs igennem,
til den er gylden og sprød.
Smag til med salt til servering.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her