Logo

Blomkål med rejer ærter og kryddersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blomkål med rejer ærter og kryddersauce


En enkel forret som er meget let at lave og som indeholder sunde grønsager.

(6 pers.)

 

# Ingredienser:

1 stort fast blomkålshoved

150 g kvark med urter eller krydderier

2 dl cremefraiche

½ tsk karry

1 salathoved

250 g fine ærter, friske eller dybfrosne

200 g rejer

Pynt: dild

Tilbehør: flute.

*

 

Fremgangsmåde:

Rens og skyl blomkålen. Læg den evt. i koldt vand tilsat salt i 10 min.

Kog blomkålen i letsaltet vand, til den er knap mør, ca. 15 min.

Afkøl blomkålen.

Læg den godt afdryppede blomkål på et fad.

Rør kvark og cremefraiche sammen.

Smag til med karry.

Hæld lidt af salatsaucen over blomkålen og server resten til.

Læg salatblade, kogte ærter og rejer omkring blomkålen.

Pynt med dild og rejer.

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 52 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkålssalat med tomatdressingEn dejlig sommerlig salat med en let krydret tomatdressing. Passer fint til fx Frikadeller...
• Rissalat med blomkål og karryMed en rest kogte ris, kan du hurtigt lave denne dejlige, fyldige salat. Server som...
• Blomkålssuppe med porrerSuppen er kogt på frisk blomkål og et par kartofler, som er med til at give den cremede...
• Tirami su med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os