Logo

Blomkål med rejer ærter og kryddersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blomkål med rejer ærter og kryddersauce


En enkel forret som er meget let at lave og som indeholder sunde grønsager.

(6 pers.)

 

# Ingredienser:

1 stort fast blomkålshoved

150 g kvark med urter eller krydderier

2 dl cremefraiche

½ tsk karry

1 salathoved

250 g fine ærter, friske eller dybfrosne

200 g rejer

Pynt: dild

Tilbehør: flute.

*

 

Fremgangsmåde:

Rens og skyl blomkålen. Læg den evt. i koldt vand tilsat salt i 10 min.

Kog blomkålen i letsaltet vand, til den er knap mør, ca. 15 min.

Afkøl blomkålen.

Læg den godt afdryppede blomkål på et fad.

Rør kvark og cremefraiche sammen.

Smag til med karry.

Hæld lidt af salatsaucen over blomkålen og server resten til.

Læg salatblade, kogte ærter og rejer omkring blomkålen.

Pynt med dild og rejer.

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlomkålsfadFine, hvide, faste blomkålshoveder er en delikatesse - og ganske billige
• Blomkålssuppe med saltede mandler og dildolieEn cremet blomkålssuppe gør godt på de kølige dage. Server din blomkålssuppe med skøn...
• Grønsager på indisk visSødkartofler og blomkål bliver til en smukt orangefarvet gryde. Server den som hovedret...
• Camembert, nødder og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!