Logo

Blomkålsfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blomkålsfad

 

Fine, hvide, faste blomkålshoveder er en delikatesse - og ganske billige.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. ½ time

 

#

1 blomkålshoved

salt

2-3 æg

75 g smør

3 spsk rasp

½ bdt persille

8 skiver kogt skinke

4 tomater

*

 

1. Skær bladene af blomkålen og skær et dybt snit i rodstokken.

Skyl kålen grundigt og læg den i kogende vand med lidt salt.

Kog blomkålen, til den er mør, ca. 15 min. Læg den på et varmt fad.

 

2. Kog æggene hårde og hak det ene groft.

Del resten af æggene i både.

 

3. Brun smørret på en pande, tilsæt raspen og lad den gyldne.

Hæld den over blomkålen.

 

4. Læg skinkeruller, kvarte tomater og æggebåde omkring kålen.

Drys med hakket æg og persille.

 

5. Server groft brød og smør til.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlomkålspuréBlomkålspure er super let at lave, og er et lækkert tilbehør til fx kødretter. Du kan jo...
• Blomkålssuppe med rejer og bruschettaEn fløjlsblød suppe, som også smager dejlig iskold på en varm sommerdag
• Blomkålsrand med farsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 forskellige og spændende...
• Abrikos ClafoutisEn dejlig abrikos tærte, som er let at lave og passer til en dejlig sommeraften på...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os