Logo

Blomkålspuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blomkålspuré


Blomkålspure er super let at lave, og er et lækkert tilbehør til fx kødretter. Du kan jo også prøve denne dejlige puré i stedet for kartofler til aftensmaden


# Ingredienser til blomkålspuré: 

1/4 blomkål
lidt smør
1 dl mælk
en klat smør

*

Først laves en blomkålspuré af 1/4 blomkål skåret ud i små stykker.
De svitses nogle minutter i en gryde med lidt smør uden at tage farve.

Derefter hældes 1 dl mælk i gryden, og blomkålen koges totalt mør under låg.
Efter at massen har været en tur i blenderen gnides den gennem en sigte og krydres med salt og peber.
Når den skal serveres, varmes den op og piskes med en klat smør.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkål i karryDenne karryduftende ret er stort set lavet i en håndevending og passer rigtig godt, når...
• Blomkål PolonaiseBrødet til denne ret må gerne være nogle dage gammelt. Æg- og brødblandingen kan også...
• Stuvet blomkål i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsiner i beignetdej En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os