En fløjlsblød suppe,
som også smager dejlig iskold på en varm sommerdag.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 20 min.
#
1 løg
2 tsk olie
1 tsk karry
500 g blomkål
8 dl grønsagsbouillon
1 dl fløde 9%
300 g pillede rejer
Tilbehør:
2 skive groft brød
2 tomater
frisk basilikum
salt og peber
*
Pil løget, hak det
fint og sauter det i en gryde med olie og karry.
Del blomkål en i små
buketter, og vend dem i.
Tilsæt bouillon, og
giv det et opkog.
Skru ned, og lad
suppen simre til kålen er mør ca. 10 min.
Tag evt. lidt af
blomkålsbuketterne fra til fyld.
Blend suppen, kog
den igennem med fløden, og smag til med salt og peber.
Fordel rejerne i 2
varme skåle eller dybe tallerkener, og hæld suppen over.
Server med ristet
brød toppet med hakket tomat og basilikum.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin