Logo

Champignonsuppe med brødjævning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Champignonsuppe med brødjævning


En let og cremet champignonsuppe der blot er jævnet med brød og mælk, en lækker suppe som er hurtig at lave og servere fx til forret.


#

250 g champignon
20 g margarine
1 revet løg
4 små skiver franskbrød
6 dl sødmælk
½ grønsagsbouillonterning
salt og peber

*


Skorperne skæres af brødet og det udblødes i mælken.
Svampene renses og skæres småt og svitses i margarinen sammen med løg.

Det snurrer ca. 3 minutter før den mosede brødjævning tilsættes.
Koger godt igennem og smages til med krydderi.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChampignonsalatMed søde, saftige cherry tomater står smagen af sommer på bordet. Server som forret eller...
• ChampignonspidSpid med svampe og løg er en fantastisk god og let opskrift. Vi har brugt champignon, men...
• Minibruschetta med svampe og pestoHer er en nem lille appetizer, som du kan sætte på bordet til forventningsfulde gæster. Du...
• Jordbærkoldskål med honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os