Logo

Champignonsuppe med broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Champignonsuppe med broccoli


En lækker, cremet og varmende champignonsuppe med det sunde broccoli, som serveres med en perfekt grillet ostesandwich.


#

2 store løg
500 g champignon
400 g broccoli
2 tsk olie/margarine
1-2 tsk salt
2 tsk citronsaft
2 spsk majsstivelse udrørt i 1 dl vand
1 dl fløde
*

Løgene finthakkes, champignonerne skæres i skiver og broccolien deles i små buketter.
Løg og champignon svitses kort i olie eller margarine.
Overhældes med citronsaft og 1 l. vand.
Broccoli og salt tilsættes.
Koges i 5 min. hvorefter jævningen tilsættes sammen med fløden.

Serveres med godt brød, fx en perfekt grillet ostesandwich.

 
Tips: Broccolien kan erstattes af blomkål, men smagen er mere fyldig med broccoli.





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cremet tomatsuppe med ristede auberginerDenne klassiske ret består Cremet tomatsuppe med rødløg, aubergine, rosmarin og tomatpuré....
• Gule ærter - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjysk suppeDen sønderjyske suppe er kogt med hakket svinekød, hvidkål, rodfrugter, kartofler og...
• Hvide ferskner i Grand MarnierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!