Logo

Forbrændingssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

3 store løg
1 lille hvidkålshoved (eller ½)
1 ds flåede tomater
1 ds grønne bønner
1 kg gulerødder
1 grøn peberfrugt
½ selleri
1 ds hakkede tomat/chili
revet ingefær (6-7 cm)
1 liter vand (eller til det dækker i gryden) 
1 glas taco-sauce
salt og peber
karry
persille og lidt hot sauce

* Tilberedning

Skær grønsager i tern og dosér selv dine grønsager efter din smag, men med masser af chili og ingefær bliver den rigtigt "forbrændende". 
Dæk grønsagerne med vand og kog en 10 minutters tid. 
Herefter skal det simre en tyve minutter til sagerne er møre, men lidt sprøde. 
Krydres med salt, peber, karry og persille og en smule hot sauce.
Kan varmes op igen eller spises kold.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 8.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her