500 g jasmin ris
1 kylling
2 tsk  karry
salt
500 g  frosne gulerødder og ærter
1 løg i strimler
olie
100 g  smuttede mandler
100 g  pinjekerner
* Tilberedning
Kyllingen deles i 4 stykker og koges i 45 min. 
Gem suppen/kogevandet.
Pil kødet af kyllingen i mundrette stykker.
Svits løg i olie og hæld gulerødder og ærter i. 
Koges under låg i 30 min. ved svag varme.
Tilsæt de rå ris. 
Bland karry og salt i ca. 1 l. kyllingesuppe og hæld det hele ved grønsagerne.
Tilsæt kyllingekødet. 
Det hele koges ved lav temperatur i 15-20 min.
Rist mandler og pinjekerner i olie på panden til de er gyldenbrune.
Hæld retten op på et fladt fad og pynt med mandler og pinjekerner.