Logo

Pasta med broccoli 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pasta med broccoli 2

 

Server en lækker pasta ret med masser af grønsager. Du kan udelade baconterningerne, så retten bliver helt grøn.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 5 min.

#

1 mellemstort løg

250 g markchampignon

450 g broccoli

125 g baconterninger

1 spsk olivenolie

500 g frisk bånd pasta

parmesanost

*

Pil løget, og hak det fint.

Rens champignonerne, og skær dem i skiver.

Rens broccolien, og del hovedet i buketter. Snit stokken fint.

 

Rist baconterningerne i en tykbundet gryde, og tag dem op med en hulske.

Kom olie i gryden, rist løg og svampe i 7-8 min, og tilsæt bacon.

Kog pastaen og broccoli i rigeligt letsaltet vand i 2-3 min.

Lad det dryppe af i en sigte, og vend det derefter i bacon-svampeblandingen.

Anret med friskhøvlet parmesanost.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med ærter og flødesauceNye ærter smager af forår og sommer. Nyd dem med skønne krydderurter og pasta som...
• al dentebetegnelse for en pasta som er kogt mør, men således at den gør modstand ved tygning
• Pasta med hvidløgEn let, hurtig og smuk pasta ret har du her. Den består af to forskellige slags pasta, som...
• RicottaisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!