Logo

Pico de gallo - tomatsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pico de gallo - tomatsalsa

 

Frisk, mexicansk tomatsalsa, som foruden hakkede tomater indeholder koriander, som sammen med limejuicen får salsaen til at smage let og friskt. Fremover fast tilbehør, når du serverer mexicansk mad – prøv den og smag hvorfor.

 

# Ingredienser:

3 tomater, hakkede

½ rødløg, hakket

½ chilipeber, kerner fjernet og hakket

2 hvidløgsfed, hakket eller presset

1 lime saften af

1–2 spsk olie

2 spsk hakket koriander

salt og peber

½ tsk sukker

*

Bland alle ingredienserne og smag til med evt ekstra salt, peber, chili, sukker eller limejuice.

Lad salsaen trække lidt inden servering.

 

Du kan fint servere guacemole sammen med denne salsa. Begge dele er tilbehør til tacos, nachoes og alt det der følger med mexicansk mad.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nachos med salsaEn lækker lille ret som falder i smag hos både gammel og ung. Sæt gerne en ekstra skål med...
• Nachos med salsaEn lækker lille ret som falder i smag hos både gammel og ung. Sæt gerne en ekstra skål med...
• Nachos med salsaEn lækker lille ret som falder i smag hos både gammel og ung. Sæt gerne en ekstra skål med...
• Hasselnøddepandekager med portvinssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!