
Den spanske suppe er kogt med stærkt krydret chorizopølse.
Kartofler og grønsager giver masser af fylde. 
Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 40 min. 4 personer 
 
#
2 løg 
2 røde snackpeberfrugter 
2 fed hvidløg 
400 g kartofler 
1 håndfuld basilikum, persille eller oregano 
1 spsk, olie 
200 g friske chorizopølser 
1 tsk paprika 
2 dåser hakkede tomater 
1 liter grønsagsbouillon eller vand
salt 
1-2 spsk sherryeddike eller balsamico 
Tilbehør: brød 
*
 
Pil løgene og skær dem i skiver. 
Rens peberfrugterne og skær dem i skiver. 
Pil hvidløgsfeddene og hak dem fint. 
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. 
Skyl krydderurterne og hak dem groft. 
Svits løg og peberfrugter i en gryde med olie. 
Flæk chorizoerne og skær dem i ½ cm tykke skiver. 
Svits pølsen sammen med grønsagerne i et par min. 
Tilsæt hvidløg, paprika, tomater og bouillon eller vand. 
Giv suppen et opkog, tilsæt kartoflerne og lad suppen koge i
30 min. 
Tilsæt krydderurter og smag til med salt og evt. lidt
eddike. 
Server suppen med brød. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin