Logo

Chantilly med balsamico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chantilly med balsamico


Balsamico Chantilly minder meget om helt almindelige flødeskum. Forskellen er dog at der i en chantilly creme ofte tilføres vanilje. Denne opskrift kan bruges til flere desserter for eksempel til kage.

4 Personer

# Ingredienser:
1/4 liter piskefløde
3 spsk balsamico
2 spsk flormelis
Vanilje



Kom balsamico i en gryde og kog ind til det halve. 

Pisk fløden meget let med flormelis og vanilje. 

Tilsæt afkølet balsamico. 

Pisk forsigtigt til let Chantilly, men pas på. 

Syren i eddiken får fløden til at stivne. 

Smag evt. til med overskydende frugtsaft. 




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt torskerognEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frode Munksgaards dyrekølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodskage 7En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan med brun rom, vanilje og sirupDessert hvor banerne bliver grillet og fyldt med sirup lavet af brun rom, farin og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!