En nem citronkage med
5 ingredienser, tilberedt i airfryer på under 30 min – den vil du elske? Server
med en klat flødeskum, bær eller bare som den er.
10 min forberedelse. 25
min kogetid. 8 portioner
# Ingredienser
150 g smør, ved
stuetemperatur
140 g (2/3 kop)
flormelis
225 g (1½ kop) selvhævende mel
2 æg
1½ spsk fintrevet
citronskal
8 cl (1/3 kop)
citronsaft
* Tilberedning
Smør en 20 cm rund
kageform. Beklæd bunden med bagepapir.
Brug elpiskere til at
piske smør, sukker, mel, æg, citronskal og
saft i 3-4 min, eller
indtil det er blegt og cremet.
Hæld dejen i den
forberedte gryde. Glat overflade.
Læg panden i airfryerens
kurv.
Indstil airfryeren til
160 °C.
Bag i 25 min, eller
indtil et spid, der stikkes i midten,
kommer rent ud (se
tip).
Stil til side i 5 min,
før den overføres til en rist til afkøling.
Server kagen lun eller
ved stuetemperatur.
Tip: Hvis kagen er knap
færdig, sluk din airfryer og lad panden
stå i airfryeren, med
lågen lukket, i yderligere 5 min.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------