Logo

Ribs-muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ribs-muffins

 

Ribsene i dejen gør disse muffins saftige og friske i smagen.

Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 20 min. Fryse-egnet (12 stk)

 

#

125 g blødt smør

50 g farin

125 g sukker

2 æg

275 g hvedemel

1 tsk bagepulver 

1 dl fløde eller mælk

200 g rensede ribs

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Pisk blødt smør med farin og sukker, til det er luftigt.

Tilsæt de sammenpiskede æg lidt ad gangen og pisk ind i mellem.

Sigt hvedemel med bagepulver og vend det i dejen skiftevis med fløde eller mælk.

Vend ribs i dejen og fordel i 12 muffinsforme de skal fyldes ca ¾ op.

Bag dem i ca. 15-20 min.

 

Tjek med en tandstikker om de er gennembagte og stil dem til afkøling på en rist.

 

Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand i 4-5 min., til de er møre med lidt bid.

 

Hæld lagen fra løgene og vend dem med persillen.

Server karbonaderne toppet med marinerede løg og kogte bønner og med kartofler og sauce som tilbehør.

Pynt med friske ribs.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her