Ribsene i dejen gør disse muffins saftige og friske i
smagen.
Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 20 min. Fryse-egnet (12 stk)
#
125 g blødt smør
50 g farin
125 g sukker
2 æg
275 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 dl fløde eller mælk
200 g rensede ribs
*
Tænd ovnen på 200 °C.
Pisk blødt smør med farin og sukker, til det er luftigt.
Tilsæt de sammenpiskede æg lidt ad gangen og pisk ind i
mellem.
Sigt hvedemel med bagepulver og vend det i dejen skiftevis
med fløde eller mælk.
Vend ribs i dejen og fordel i 12 muffinsforme de skal fyldes
ca ¾ op.
Bag dem i ca. 15-20 min.
Tjek med en tandstikker om de er gennembagte og stil dem til
afkøling på en rist.
Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand i 4-5 min., til de
er møre med lidt bid.
Hæld lagen fra løgene og vend dem med persillen.
Server karbonaderne toppet med marinerede løg og kogte
bønner og med kartofler og sauce som tilbehør.
Pynt med friske ribs.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin