Logo

Spaghetti med Napoli-sauce + Crespelles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spaghetti med Napoli-sauce + Crespelles

Spaghetti med Napoli-sauce

1 lille løg

4 sardelfileter

3 spsk (oliven)olie

250 g champignon

3 spsk koncentreret tomatpuré

1 spsk finhakket persille

½ tsk salvie

½ tsk merian

1 ds tunfisk naturel

1 pot purløg

Tilbehør: kogt spaghetti - Kogning af pasta, spaghetti, makaroni etc. se Tillæg. - Kog dobbelt portion - se imorgen / næste dag.

Tilbehør: Hvidt brød

*

Hak løg og sardelfileter meget fint og varm det godt igennem i olien.

Tilsæt hakkede champignoner og lad det snurre 5-6 minutter.

Rør tomatpuré, persille, salvie og merian i og tilsæt tunfisken, der er plukket i småstykker med en gaffel.

Varm saucen igennem og server den til kogt spaghetti med purløgsdrys, sammen med brød.

Madopskrift billede

Crespelles

1 portion usødede Pandekager - se Tillæg

1 pakke dybfrossen, hel spinat

smør eller margarine

salt og peber

2 spsk hvedemel

2 dl mælk

4 spsk reven Danbo ost

2 spsk cremefraiche eller piskefløde

*

Bag pandekagerne.

Opvarm den frosne spinat nogle minutter i lidt fedtstof.

Fordel den afdryppede spinat på pandekagerne og drys med lidt salt og peber.

Rul dem sammen og læg dem tæt i smurt, ildfast fad.

Bag 1 spsk smør eller margarine af med hvedemel og spæd med den kogende mælk.

Lad det koge sagte nogle minutter og tag gryden af varmen.

Rør ost og cremefraiche eller piskefløde i og hæld saucen over pandekagerne.

Fordel eventuelt lidt fedtstof over retten og stil den ind i en 225°C varm ovn i 15-20 minutter.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her