Logo

Cappuccino

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Et højt krus eller en cappuccino kop
En mælkeskummer
Friskbrygget kaffe
Kold mælk
Chokoladepulver
 
Fyld 1/3 af et højt krus med kold mælk.

Skum ved at bruge din mælkeskummer i 20-30 sekunder, indtil mælken begynder at tykne for alvor.

Anbring nu kruset i en mikroovn og opvarm stille og roligt.

Hold godt øje med kruset, så mælken ikke flyder over.

Når du har opvarmet mælkeskummen, hælder du langsomt friskbrygget kaffe ned i mælkeskummen. 

Slut af med en lille smule chokolade på toppen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 0 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Isbombe med appelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!