Logo

Æbledessert med cognac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 syrlige æbler fx. Filippa eller Belle de Boscoop
100 g makroner
8 spsk cognac
50 g smør
4 spsk sukker
80 g mandelflager
Tilbehør: piskefløde eller vaniljeis
 
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i tynde både.
Fordel æblerne i en smurt, ovnfast skål. Knus markonerne groft og drys
dem over æblerne.
Hæld cognac over.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt sukker og mandelflager.
Fordel det over æblerne og bag desserten ved 200ºC i ca. 15 min.
Serveres lun med flødeskum eller is.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?